Välkommen till världen!

Leiah Maria, idag firar vi din födelsedag!
Mitt första lilla barnbarn, min älskade och efterlängtade dotterdotter. Livet är fantastiskt! Jag skall bli världens roligaste mormor! Det kan jag lova dig. Vi har inte träffats ännu men jag längtar efter att få se dig och hålla dig för första gången. Vilket äventyr det skall bli att få lära känna dig och upptäcka vem du är. Vi kommer att ha mycket kul ihop. Jag är ganska busig för att vara vuxen. Fråga din mamma och din moster Bim.

Det har varit en lång väntan men nu är den över. Så glad att din resa hit gått bra och att både du, din mamma och din pappa mår fint. Farbror Bertil är så glad, din gammelmorfar har fällt en tår och din gammelgammelmorfar 94 år hälsar dig välkommen. Vi har fått massor av grattis och likes på Facebook. Du anar inte vilken genomslagskraft sociala medier har! Men det får vi prata om lite senare. Du föds in i en värld som brusar och rusar fram. Men du och jag skall stanna upp ibland vi skall måla, rita och läsa sagor tillsammans. Som jag längtar!

Jag önskar dig all lycka på färden på en blommande stig genom världen!
Din Mormor

Lämna ett svar