Om Mamma Mia

Jag heter Mia Hjortronsteen Johnson är AD, formgivare och tecknare med över 30 års erfarenhet från reklam- och förlagsbranschen. Sedan snart 18 år tillbaka driver jag reklambyrån Mias Idé & Ateljé AB.

Under 3 års tid har jag arbetat med illustrationer och text till en ABC bok för de minsta. Ivrigt påhejad av familj, vänner och bekanta utvecklades mitt hobbyprojekt till ett riktigt bokprojekt.

Mamma Mias ABC är en färgglad bok som på ett lekfullt sätt med djur, figurer och rimsagor lär de minsta barnen alfabetet. I vår allt mer digitaliserade värld där även små barn spenderar mer och mer tid vid datorer och läsplattor känns det viktigt att ge ut en ”riktig” bok.

Jag vill hjälpa till att vårda vårt språk och bevara värdet i den tryckta boken. En bok som man kan hålla och bläddra i, lukta och känna på. Med Mamma Mias ABC hoppas jag kunna inspirera föräldrar att läsa mer för sina barn. De minsta lär sig alfabetet genom lek, läsglädje och gemenskap.

Mycket nöje i bokstävernas förtrollade värld!
Mamma Mia

Du kan läsa mer om mig och min verksamhet på www.miasideochatelje.se eller följ mig på FB www.facebook.com/miasideochatelje.se