Semester, sol & bad!

Äntligen kom den efterlängtade solen och värmen. Första doppet i poolen avklarat! Det märks att många redan påbörjat sin semester. Vinkade av min grannfru som var på väg till landet. I handen hade hon en bok med ett vackert blommigt omslag. Jag kom på mig själv med att längta efter en riktigt bra bok. Tänk vad ett omslag kan vara lockande och inspirera till läsning!
Måste fråga henne vad det var för bok när hon kommer tillbaka. Jag har plockat fram några böcker som legat och väntat. Det brukar bli en hel del läsning under sommarmånaderna. En skön avkoppling vid poolen eller på terrassen.

Med kontoret hemma blir det lite jobb men också en hel del tid i trädgården och på golfbanan. Inspirerad av mitt lilla barnbarn har jag påbörjat skrivandet av nästa barnbok. Det blir en uppföljare till Mamma Mias ABC med färgglada djur, figurer och små sagor på rim. Enda problemet är att få tiden att räcka till för allt kul man vill göra.

Önskar alla en riktigt skön och solig semester!
Mamma Mia

Lämna ett svar