När är man för gammal …?

Vi lever i en tid och ett samhälle med mycket åldersdiskriminering. Du skall helst vara 25 år med 30 års livserfarenhet för att var attraktiv på arbetsmarknaden. 50+ och du kallas inte till intervju oavsett meritlista. En skrämmande verklighet när vi förväntas arbeta till 70 års ålder. Man blir inte äldre än vad man känner sig. I mitt huvud är jag fortfarande 30 år med massor av glädje och nyfikenhet på livet. En åldersmix av erfarenhet och stabilitet varvad med ungdom och nya idéer borde i min värld vara den optimala sammansättningen för ett kreativt och framgångsrikt företagsklimat.

”Vi åldras inte, vi mognar.”
Citat av Pablo Picasso

Min pappa, mina barns morfar och mitt lilla barnbarns gammelmorfar är inte för gammal för att läsa Mamma Mias ABC och skratta gott!

 

Lämna ett svar